hero
23 AUGUSTI, 2024

Ny stjärnrekrytering i Göteborg: Informationsteknik anställer Alexander Klinterot

Vi är glada att välkomna Alexander Klinterot som ny projektledare på Informationsteknik. Han ansluter till oss efter en framgångsrik karriär hos Creative Technology (CT). 

- Alexander är en riktig stjärnrekrytering och med hans breda och långa erfarenhet är han ett stort tillskott till vår eventavdelning, säger Glenn Pettersson, chef för eventverksamheten i Göteborg. Tillsammans med våra tidigare strategiska rekryteringar förstärker vi Event ytterligare i Göteborg.

Jesper Svensson, Alexander Klinterot & Glenn Pettersson.

Alexander har en gedigen bakgrund inom projektledning, där han har arbetat med flera komplexa och högprofilerade event i branschen. Hans förmåga att hålla en helhetssyn och samtidigt ha koll på detaljerna gör honom till en viktig resurs i vårt team. På Informationsteknik kommer han att spela en central roll i att utveckla och leverera innovativa eventlösningar för våra kunder. 

På fritiden gillar Alexander att laga mat, renovera huset och klättra. Han experimenterar ofta med nya recept och smaker, och gillar att vara kreativ i köket. Renoveringen av huset är ett annat sätt för honom att uttrycka sin kreativitet och sin förmåga att hitta praktiska lösningar på problem. Klättringen, å andra sidan, ger honom en chans att utmana sig själv fysiskt och mentalt, vilket han anser vara en perfekt balans till det intensiva arbete han utför i sin yrkesroll.