hero
11 JULI, 2019

AV Awards 2019

Vi är nominerade! 

Det är med stolthet vi kan berätta att vi är nominerade till AV Awards i kategorin Corporate and Enterprise Project of the Year.  

Uppdraget från Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA Konferenscenter bestod i att designa, leverera, programmera och installera mötesteknik till det berömda toppmoderna auditoriet, Wallenbergssalen. Uppdraget omfattade även 9 videomötesrum i samma byggnad. Projektet startade i augusti 2018 och var klart i januari 2019. 

Se vår korta intro film till 100 års jubilét här!


Om AV Awards

AV Awards är ett internationellt riktmärke för högsta möjliga professionella standarder och bästa praxis, och uppmärksammar prestationer hos individer, företag, projekt och teknik inom AV, evenemang och produktionssektorn.

Sedan lanseringen 1999 har AV Awards varit kända över hela världen för att främja bästa praxis, höja standarder och belöna spetskompetens och innovation inom vår otroliga bransch. AV Awards granskar  bedömningsprocessen och kategorierna varje år med hjälp av en noggrant samordnad styrkommitté för att säkerställa att alla bidrag utvärderas korrekt och rättvist.

AV-utmärkelsen lockar nästan 1500 yrkesverksamma från hela världen.

Läs mer om nomineringen här!

AV Awards 2019

Tack till IVA och vårt fantastiska team på Informationsteknik som gjort detta möjligt!

 

Vill du veta mer?

Kontakta Magnus
Ring +46 708-52 95 19 eller mejla

Fler nyheter

18 MARS, 2024

Ett samtal om framtidens arbetsplats tillsammans med EY och Microsoft.

Informationsteknik bjuder in till ett spännande samtal med EY och Microsoft om framtidens arbetsplats på Jacy'z Hotel & Resort. Hur behåller vi kompetens samtidigt som...

10 MARS, 2024

Maxat ljud för både fest och bio

Tillsammans med Bose Professional har Informationsteknik designat och installerat ett nytt ljudsystem i lokalen Big Stage på Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg.

07 MARS, 2024

Victor Eklund blir ny Affärsområdeschef för event på Informationsteknik

Med sin långa erfarenhet från branschen, framåtanda och goda kännedom av bolaget förväntas Victor bli en stark drivkraft för att vidareutveckla och stärka Informations...

Följ oss

Få de senaste nyheterna och inspiration för möten och mötesplatser.