hero
20 SEPTEMBER, 2021

Vi fortsätter att växa efter en stark utveckling under pandemin

Informationsteknik har efter sommaren stärkt upp med 7 nya medarbetar inom främst event men också inom installation

Inom affärsområdet event har Informationsteknik nyanställt fem personer, en projektledare Per Åhlund samt fyra tekniker, Niclas Blom, Filip Wallén, Henrik Johansson , Jakob Sauer och ser behov av ytterligare ett antal medarbetare.

– Anledningen till att vi nu anställer är att vi under senare del av pandemin haft en väldigt stark utveckling och lyckats stärka vår position som en av de ledande aktörerna, säger Richard Lindroth Affärsområdeschef Event på Informationsteknik.

Installationsavdelningen stärker upp teamet i Göteborg med Kari Leskinen och i Linköping med Jonny Eriksson.

– Vi ser att vi under både kommande höst samt början av nästa år kommer ha en fortsatt stark utveckling med flertalet fördjupade samarbeten samt ett antal riktigt stora och komplexa leveranser, säger Magnus Krabbe delägare och Affärsområdeschef Installation på Informationsteknik.

Informationsteknik Scandinavia AB redovisar under sitt senaste räkenskapsår en omsättning på 225 MKR mot 145 MKR året innan.

 

Vill du veta mer?

Kontakta Magnus
Ring +46 708-52 95 19 eller mejla

Läs mer om våra lediga tjänster

Fler nyheter

18 MARS, 2024

Ett samtal om framtidens arbetsplats tillsammans med EY och Microsoft.

Informationsteknik bjuder in till ett spännande samtal med EY och Microsoft om framtidens arbetsplats på Jacy'z Hotel & Resort. Hur behåller vi kompetens samtidigt som...

10 MARS, 2024

Maxat ljud för både fest och bio

Tillsammans med Bose Professional har Informationsteknik designat och installerat ett nytt ljudsystem i lokalen Big Stage på Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg.

07 MARS, 2024

Victor Eklund blir ny Affärsområdeschef för event på Informationsteknik

Med sin långa erfarenhet från branschen, framåtanda och goda kännedom av bolaget förväntas Victor bli en stark drivkraft för att vidareutveckla och stärka Informations...

Följ oss

Få de senaste nyheterna och inspiration för möten och mötesplatser.