hero

Just nu söker vi två projektledare inom event till vårt kontor i Malmö  

 

Brinner du för kundrelationer och att skapa oförglömliga kundupplevelser? Drivs du av att leda projekt med kundanpassade lösningar? Event-teamet i Malmö växer och behöver nu förstärka teamet med en projektledare. Passa på att sök denna tjänst och var med på resan!

Informationsteknik Scandinavia AB är en av Sveriges ledande leverantörer inom ljud-, ljus- och bildteknik. Vi erbjuder uthyrning, installation, service, projektering och rådgivning. Informationsteknik startades 1989 och har över 30 års erfarenhet och ett brinnande intresse för teknik. Vår spetskompetens gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder det senaste inom AV-teknik. Informationsteknik finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sandviken, Umeå och Luleå, vi är idag nästan 100 medarbetare i bolaget.

Som projektledare hos Informationsteknik blir du en del av Eventteamet i Malmö som idag består av ett härligt gäng med olika arbetsuppgifter. Här erbjuds du chansen att gå med i ett företag som just nu växer och samtidigt satsar på utvecklingen hos sina anställda. Som projektledare ansvar du för hela processen från förfrågan till planering och genomförande. Teamet består av projektledare, säljare och tekniker och rapportering sker till eventansvarig.

Dina arbetsuppgifter:
- Löpande planera, genomföra och följa upp kundprojekt
- Sammanställda erforderligt material som kunden kan ta beslut utifrån
- Bygga och bibehålla goda kundrelationer
- Vara navet i kommunikationen med kunder, leverantörer och egen personal i projekten
- Dokumentera och administrera sälj- och projektprocesserna

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll där du blir vårt ansikte utåt mot kund. Lärande och utveckling kommer att vara en naturlig del av det dagliga arbetet. Vi tror på frihet under ansvar samt en vilja att hela tiden göra sitt yttersta och ger dig därför förutsättningar för det.

För att lyckas i rollen behöver du:
- Relevant praktisk erfarenhet av projektledning inom branschen
- Ha en bred teknisk förståelse/erfarenhet
- Kunna översätta kundens behov till en teknisk lösning
- Vara flexibel och lösningsorienterad

Vi tror även att du är en person som kan hålla många bollar i luften och leverera skräddarsydda funktioner till kund. Du är stresstålig och anpassar dig efter situationer. Då du jobbar tätt med både kunder och kollegor är du bra på att skapa relationer och nätverk både internt och externt. Du är inte rädd för att ta kommando när det behövs och jobbar för att leverera i tid.

Vi ser även att du delar våra värdeord – Öppen, ärlig och tydlig. Hålla vad du lovar. Var hjälpsam och flexibel. Inkludera.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka din ansökan till rekrytering@informationsteknik.se skriv ”Projektledare Event, Malmö” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pelle Hedenstedt, 073-571 57 58 eller pelle.hedenstedt@informationsteknik.se